onsdag 14. januar 2009

15.Januar

สุขสันต์วันเกิด Kristoffer

Kan hende at du ikke leser bloggen min men sier det her alikevel jeg:)
Saann som jeg har skrevet det foerst her er saann vi skriver det paa thai, sok san wan goed sies det, Gratulerer med dagen paa godt norsk. Due r 18 aar idag og jeg har faatt hoert at du skal kjoere opp, du klarer det helt sikkert! Haaper du faar en fin fin dag!

Min dag saa langt har heller ikke vaert saa vaerst, har faatt to bursdagsfeiringer allerede! Hehe. Men foerst, saa imorges ga vi mat til munkene. Synes det er litt fint jeg. Etter det saa ville min klasse M5.1 at jeg skulle komme dit, og da jeg kom inn sammen med min advisor saa hadde de kake med lys, de sang bursdagssang, hadde brus og annen snacks og de ga meg gaver!! De var saa soete, saa vi spiste kake og koste oss, sjokolade kake med krem og kirsebaer. NAM. Fikk en thai-paraply, skjoert, bokmerker, haarting som kalles Pin samme som thai navnet mitt, veske og aarmbaand! Kjempekoselig.

Etter det hadde jeg ingen timer, saa jeg besoekte min advisors kontor. Da ringer min kusine og sier jeg maa komme til klasserommet hennes! Der ventet ny kake og sang!! De hadde ogsaa tegnet kart paa tavla som viste et fly mellom Norge og Thailand, saa hadde de streket opp hvor flyet floey, ogsaa skrevet en hilsen. De er saa soete at, og jeg fikk en fin kurv med blomster og et kort! Saa til lunsj bestilte vi KFC! KFC er en fast food kjede her for de som ikke kjenner til den, mest kylling og reker de lager maten av da. Men uansett jeg hadde det kjempekos! Og jeg er blitt glad i alle thaiene paa skolen merker jeg, selv om jeg blir lei og irritert noen ganger. Det bli trist og si hade. Vil ikke tenke paa det en gang! AAeh..

Men jg har hatt en fin dag og etter skolen skal jeg moete Shosanna(tysk jente) og vi skal jogge og paa night bazaar. KOS!:)

2 kommentarer:

Leonie sa...

Ååh, så koselig! To bursdags feiringer allerede, og du er ikke en gang 18 enda!
Håper du koser deg og at du gjør det beste ut av bursdagen din! :D

Alice sa...

Vi har KFC her ogsaa! Saa morsomt :P